Va hade du valt?

 
 
Argumenten kan göras långa.
Vilket jag inte orkar.
Kul att sätta dfem bredvid varandra bara.
En kvinna är ändå en kvinna.
EN kvinna föddes till kvinna vilket då tillkommer, bröst, rumpa, midja, höfter. Inte en planka med ätstörningar.
Tycker det är så himal synd media lyfter fram denna syn.
Vet om att det är många unga där ute som inte kan tänka själva som lyder media till dess fullo.
 

Kommentarer
Postat av: Alex

Helt sjukt.

Svar: visst är det !
Joxie

2012-11-27 @ 15:16:30
Postat av: Evolve

Jösses....hur fan kan en modellagentur öht anlita nån som ser ut så där...

Svar: ja du , billigare , ? haha slippa betala "mkt" material kostnader?
Joxie

2012-11-27 @ 21:41:48
Postat av: Evolve

Bältet väger ju mer än plankan >< Hon har nog fan fått rätt bra betalt för det där så hon borde ju gå och trycka i sig en limpa rostat med en djävla massa jordnötssmör och lägga på sig några kilon...ser ju sjuk ut. :(

Svar: haha ja precis... ja du sorgliga är ju att dagens ungdomar blir ju helt köpta av sånt här ideal. dem tror det är så man ska se ut. För det är så media framhäver hur det är att vara "Känd" och "Modell"
Joxie

2012-11-28 @ 18:29:18
Postat av: Evolve

Förstår inte vart det grundas. Ofta skylls det på att män objektifierar kvinnor men jag vet INGEN grabb som går igång på sånt här. Vi snackade om det i skolan och vi har snackat om det på jobbet. Nästan alla skulle hellre va med en tjej som vägde 15 kilo för mkt än 15 kilo för lite. Ska man vara riktigt primal så är det en kropp som är lämpad för barnafödande som är det mest attraktiva i en mans ögon.
Det där sjuka "idealet" skyller jag helt på dom stora "modetidningarna".

Svar: ja jag håller med dig till fullo, tycker det är hemskt , men ser ingen som försöker göra nått åt det heller ?Inte konstigt vi har ungdomar idag som är självmordsbenägna, mår dåligt , dålig självkänsla , när dem ser på dt som modetidningarna lyfter fram att såhär ska man se ut osv.
och mobbning som är så stor del av samhället idag med, inte bara i skolor utan på jobb och dylikt. Vad kan de vara för faktorer som är upphov till mobbning då, jo de har ju och göra me allt detta med.
det är färjävligt.
de modeller borde få hjälp ist för att man visar upp dem som "förebilder".
Joxie

2012-11-28 @ 19:06:44
Postat av: Evolve

Precis...så många som bara vill passa in och känner att dom inte räcker till. Jo jag har sett en del på jobb oxå, inte bara när man gick i skolan. Där har det dock mindre med utseende att göra. Mer personligheter som skär sig.
Absolut...dom är fan inga förebilder...
Som för några år sen när uttrycket "heroine chic" myntades....vaaaaaa faaan....helt plötsligt skulle varenda brud se ut som en pundare...

Svar: ja jag förstår verkligen inte , samtidigt så är det så himla hippt att motionera och äta sunt. Men plötsligt så ska man se undernärd och sjuk ut ?Samhället tycker alla borde motionera mera och tänka på sin kost.
Vilkiet är ju bra för alla de som lider av fetma eller dylikt. men man lägger ner all fokus på dem, ist för detta som jag tycker är mycket viktigare.
Intressant va folk lägger ner fakta och fokus på.
Joxie

2012-11-28 @ 19:26:26
Postat av: Evolve

Jo precis. Så djävla många nya rön hela tiden. Ät det men inte det osv. Folk tränar och är renlevnadsmänniskor hela livet men likförbannat dör dom av en hjärtattack eller brustet pålsåderbråck i hjärnan innan dom fyllt femtio. Eller så har dom rökt i 80 år och fått amputera ena foten för att deras blodcirkulation blivit så risig att dom fått kallbrand och så släpar dom omkring på en syrgastub för att lungorna är helslut. Men dom lever likförbannat.
Livslängden är nog mer eller mindre förprogrammerad i vårt DNA. Vi kan nog bara påverka den några år.
Folk köper det som serveras. Kritiskt tänkande är rätt ovanligt tyvärr.

Svar: ja ja synd är det iaf !
Joxie

2012-11-28 @ 23:57:20
Postat av: detox

Börjar bli trött på den här utseende/vikt fixeringen över huvudtaget. Åt båda hållen. Man ser ofta bildjämförelser där man har satt in en person med anorexia av högsta grad. På bilden bredvid (som även i detta inlägg) ser man en person med kurvor, slät hy, fixat hår och ser allmänt välmående ut. Man ser ofta på facebook, inlägg där man just jämför såna här bilder och frågan "Vad föredrar ni?" Är ju ganska självklart att den friska människan "ser" bättre ut, men vart är mellantinget liksom? Finns ju jättesmala, vackra tjejer som faktiskt trivs med sig själva, eller de "plankor" som skulle göra allt för en kurva någonstans på kroppen, som tar väldigt illa upp på allt elakt som skrivs om smala (som EJ lider av ätstörning) i media osv.
Tycker att skönhet kommer i alla former, så länge man bara trivs med sig själv. Dissar helt den där "regeln" om hur en kvinna "ska" se ut. En s.k planka med små bröst, liten häck och inte en tillstymmelse till kurvor är minst lika vacker som någon annan..
Tack för mig! :)

Svar: så kan man ju cokså tycka inget fel med det, men tycker det är fel att man lyfter fram dessa kvinnor i media. så ungdomar har de som förebilder och får det idealet att så ska man se ut.. osv.
Joxie

2012-11-29 @ 16:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu